luni

una calda una rece ...

adica pe dracu ca e cald pe peste tot ... mare, munte sau mai presus de toate bucuresti infect si de cacat. Azi nici o adiere, iesi ca omu afara sa mai arzi un trabuc ... si parca esti la a nu stiu cata runda de box ... (genunchi joaca singuri, imaginea devine incetoshata, ochii parca nu mai vor sa stea deschisi, gatu' e uscat ... si din nefericire nimeni n-arunca prosopul) ...

Peste wuikend fost in vama ... fost frumos ... dar nu-i cea mai frumoasa amintere a locului. E doar asa un gand ca daca ma duc acolo am garantia ca las totul in urma. Dar la naiba ete floshk - nici pe departe.

Cum frate sa dai de forneti in vama?
Cum sa stai 3 zile in vama si sa nu-ti miroasa macar un pic a iarba verde de acasa?
Cum sa vezi ca generatia bamboo a invadat pana si vama veche. Cred/sper ca macar 2 veri sa mai scape pana ce totul pe acolo devine un bamboo.

Ehh. Oricum pana peste 2-3 veri sa spunem si de bine ...
- berea eftina si buna nu s-a terminat
- fetele bune mai exista inca. naturale si gingase, goale si pudice in acelasi timp, cu zambetu' si ochiu', pline de mister.
- plaja plaja
- masa masa - la fel de bun - dar din ce in ce mai aglomerat de la an la an


Inchid cu neshte poze:







Un comentariu:

Anonim spunea...

imi place. imi place cand pune cineva pune punctul pe i. mai ales cand si acel cineva a contribuit la ceea ce nu ii convine:)

Vama veche s-a adaptat... La fel ca si bulgarii, si vama veche este intr-o schimbare perpetua pe care nu o poate opri nimeni.

Pai sa vedem: tu esti in camasa in vama veche, tu esti weekender in vama - cum ne place sa o alintam...

Ca timpul statea in loc zile intregi, ca 2 guvizi si niste bere iti tineau de foame zi de zi, si ca atunci cand nu mai aveai bani iti luai ca un melc cortul si treceai strada... in lumea cu civilizatie cu betoane... doar ca intre pus cortul si luat cortul rupeai vreo cateva file din calendar... vreo 7, 15 sau chiar 30... ce bine era... E acum mergem doar in weekend.. si atunci dornici de distractie la maxim...

Ai incercat sa lucrezi in weekend si sa mergi de luni seara pana miercuri seara in vama? nu.. pentru ca nu aceeasi distractie, nu pnetru ca nu ne placem sa fim singuri... ne place sa muncim de luni pana vineri si sa ne suportam unii pe altii traind cu prejudacata ca weekend e de vineri pana luni... iar vama se vrea un loc fara prejudecati

deci pe undeva ne place aglomeratia si ne place asta... si ne-am adaptat pe scala ierarhica a omenirii supunandu-ne fara ezitare evolutiei.. Buna sau rea, placuta sau mai putin placuta.. asta e.. noi, oamenii - turistii din vama- am schimbat vama... si ea ne va schimba pe noi.

Sfarsit.
Multumesc ca ai citit pana la sfarsit